Ödemiş Muhtarlar Derneği

Ödemiş Muhtarlar Derneği 08.02.2007 tarihinde kurulmuş olup, Mülkiyeti Ödemiş Ziraat Odasına ait olan Akıncılar Mahallesi Hürriyet Caddesi Akyürek Pasajındaki büroda faaliyetlerini sürdürmektedir.İlçemize bağlı tüm mahalle muhtarların işlemleri en kısa sürede derneğimiz tarafından yapılmaktadır. Türkiye genelinde örnek teşkil eden bu projenin mimarı, Ödemiş Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nihat SAVURAN kısa zamanda dernek adına büyük adımlar atmış ve Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ gibi ilçelerde de dernek kurma çalışmalarını desteklemiş ve hala bu konuda çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmaları sayesinde Nihat SAVURAN Başkanlığındaki Ödemiş Muhtarlar Derneği Küçükmenderes ovasında ses getiren bir sivil toplum örgütü durumuna gelmiştir.Yeniliklere her zaman ayak uydurmaya çalışan Ödemiş Muhtarlar Derneği İnternette web sitesi açarak ilçemizi, dernek üyelerinin faaliyetlerini ve yeniliklerini sanal ortamda yayınlamaya başlamıştır.